17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

За Цитамините

Как да сте здрави и активни за години напред?

Как да сте здрави и активни за години напред?

Поддържане на здравето и максимално увеличаване на продължителността на живота в днешно време е основна задача на медицинската наука, защото биологичните ресурси на човешкия организъм е проектиран да живее 110-120 години. За съжаление, неблагоприятни фактори скъсяавт живота с 30-45 години, в резултат на което средната продължителност на живота е 70-75 години, така една трета от живота се губи.

 


 

Години проучвания от руски учени (ВМА, Институт по Биорегулация и геронтология,РАМН), базирани на теорията на пептидната биорегулация е бил разработен нов клас средства - Цитамини ®, които съдържат регулаторни пептиди.

 

Биорегулация - научна дисциплина, която изучава молекулярните и клетъчните механизми, които управляват хомеостазата, позволявайки да възстановяват физиологичните функции на организма, дават възможност за успешна профилактика и лечение на различни заболявания с помоща на приемането на комплекси - органо-специфични белтъчни структури.

 

Пептиди - вещества, които регулират вътреклетъчните процеси и осигуряват нормалното функциониране на органите и тъканите. В същността си пептидите са белтъчни съединение от няколко аминокиселини. Всички пептиди имат специализация, т.е. за всеки орган е подходящ само конкретен пептид: сърце – пептиди за сърцето, черния дроб - чернодробни пептиди и др.

Липсата на пептиди (с възрастта или в резултат на негативните фактори) ускорява влошаването и износването на тъканите, стареене и болести.

ЦИТАМИНИ, Това са пептидни биорегулатори от натурален произход, които нормализират, подпомагат и поддържат работата на човешките органи и системи, повишават устойчивостта на организма към неблагоприятните фактори, което помага за поддържане на здравето, красотата и активността в продължение на много години.

 

ЦИТАМИНИТЕ  - по уникална призводственна технология са, извлечени от органите и тъканите на здрави животни и представляват комплекс от белтъчини (пептиди) и нуклеинови киселини, включващи физиологични концентрации на минерали, микроелементи и витамини в лесно усвояема форма.

 

ЦИТАМИНИТЕ СЕ УПОТРЕБЯВАТ ЗА:

 • За защита и правилното функциониране на тъканите и органите.
 • Гарантират висока ефективност при високи натоварвания (включително спорт).
 • Поддържат организма при неправилно хранене, използването на диети, включително тези, които са насочени към намаляване на телесното тегло.
 • Предотвратяване на заболявания и техните усложнения.
 • Ускоряване на възстановяване след заболявания, травми и операции.
 • Повишаване на съпротивляемоста на организма, когато е изложен на неблагоприятни фактори: околната среда, климатични условия, професионален стрес.

 

ПРЕДИМСТВА НА ЦИТАМИНИТЕ®:

 

 • Пептидите са натурален произход и по естествен път възстановяват нормалното функциониране на клетките.
 • Насочено действат към конкретния орган и нямат странични ефекти.
 • Не заменят функцията на органите, а и помогат за нормализирането и да увеличат тяхната работа.
 • Съдържат минерали и витамини в оптимални за работата на клетката концентрации.
 • Съвместим с всякакви хранителни и лекарствени вещества.
 • Не съдържат консерванти, оцветители и аромати.
 • Ефективноста им е подтвърдена - повече от 10 годишен опит в приложението им.

В резултат на влиянието на различни негативни фактори, клетките на организма престават да функционират правилно, което може да доведе до нарушаване на функциите на един или друг орган или система на организма.

 

Действието на ЦИТАМИНИТЕ се състои в това, че входящите в състава им регулаторни пептиди и нуклеинови киселини помогат за нормализирането на вътреклетъчния обмен на веществата и наново запускат пълноценната работа на клетките.

 

Резултати от приемането на ЦИТАМИНИ

-Нормализиране на вътреклетъчните процеси и помагат на клетките да функционират правилно

-Поддържат и удължават функционалната активност на органите и тъканите

-Повишават устойчивостта на организма към неблагоприятните фактори на околната среда

-Помогат за намаляване на риска от заболяване

-Помагат за опазването на здравето, красотата и активността за години напред

 

Производител на ЦИТАМИНИТЕ е компанията "Клиника на Института по Биорегулация и геронтология", Санкт Петербург.

От създаването си през 1995 г., компанията, се е занимавала с работата на промишлени технологии на производството на Цитамини, след като са били разработени от руски учени в резултат на продължителни изследвания и клинични проучвания.

 

Постоянното сътрудничеството на компания "Лнгви Фарм" и "Клиника на Института на Биорегулация и геронтология", е създаването на препарати, средства и различни методи за предотвратяване и забавяне на стареенето на организма на човека, да се предотврати развитието на патологичните процеси, нормализиране и подобряване на функциите на различните органи и тъкани.

 

Към настоящия момент дружеството "Клиника на Института на Биорегулация и геронтология" напълно е разработена и патентована съвършенна технология на производство на ЦИТАМИНИ - серия от 16 пептидни Биорегулатора, изцяло натурални.

 

За да се произведат висококачествени продукти, компанията използва многостепенна система за производствен контрол, която гарантира качеството на всички етапи на производство. Разпределение на пространството и системи за оборудване на лаборатория е в строго съответствие със съвременните изисквания. Преди да стигне до аптеката, продукцията минава щтателен контрол по изискванията за производство.

 

Цялата продукция е минала държавна регистрирация, и има сертификати за доброволно сертифициране и декларация за съответствие.