17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

Церебрамин - биорегулатор на мозъка

Още изгледи

Церебрамин - биорегулатор на мозъка - при болести на централната нервна система

Дайте първото мнение за този продукт

Product Code: Церебрамин - биорегулатор на мозъка

Спомага нормализирането на мозъчната функция, подобряване на паметта и вниманието, препоръчва се по време на напрегната умствена дейност.


Продукт: 40 таблетки в опаковка

При поръчка на 3 продукта доставката е безплатна

Болести на централната нервна система най-често се развиват след травми, инфекции, автоимунни, сърдечно-съдови и метаболитни заболявания, и е придружено със значително намаляване на качеството на живот. Полиморфизъм на клинични и морфологични прояви на патология на мозъка до голяма степен се дължи на особеностите на неврофизиологични промени на различни нива на дейноста на мозъка, което, от своя страна, зависи от генотипа и фенотипна предразположеност към заболявания на мозъка. Всички реакции, които настъпват след церебрални поражения, се разглеждат като съвокупност от патологични и компенсаторни адаптивни процеси, които протичат на редовни интервали. Етиопатогенетически фактори, които допринасят за развитието на заболявания на мозъчните структури са различни. Затова, за подобряване на паметта, за бързото възтановяване след мозъчен инсулт, корекция и превенция на заболявания на мозъка,  появяващи се при различни заболявания е разработенен "Церебрамин".

  • Той има избирателно дейстие върху клетките на мозъка и нормализира функцията му. Служи за  подобряване на паметта и вниманието, осигурява предотвратяването на мозъчен  инсулт и неговите последици, нарушение на мозъчното кръвообращение.
  • Ускорява функционалното възстановяване на мозъка след черепно- мозъчни травми, мозъчен инсулт, операция на мозъка, детска церебрална парализа,снижение способностите на обучение, забавено психомоторно и речево развитие при деца с интелектуално-психични разстройства.
  • Препоръчва се по време на интензивна умствена дейност, при болести на централната нервна система, както и при възрастните хора, за да поддържат функциите на мозъка.

Дозиране: 1-3 таблетки 2-3 пъти на ден, 10-15 минути преди хранене, запива се с вода, да не се дъвче.

Курс: 10-14 дни. Втори курс от 3-6 месеца.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност, кърмене.

Компонентите на "Церебрамин" са получени от кората на главния мозък на едър рогат добитък и представляват комплекс от белтъчини и нуклеопротеиди, който действа избирателно върху мозъчните клетки, което спомага бързо възстановяване на различните функции на мозъка, нормализиране на мнестическите процеси.

В клиничните изследвания на "Церебрамин" са участвали 270 пациенти с дългосрочни ефекти от черепно-мозъчни травми с различни периоди, последици от нарушено кръвообращение в мозъка, енцефалопатия и интелектуално- психични разстройства.

Оценка на ефективността на използването на "Церебрамин" се е провеждала на основание на динамиката на субективните оплаквания и обективните показатели на лабораторни и инструментални изследвания, както и специални методи за изпитване за мониторинг на състоянието на психо-емоционалната сфера на пациентите.

При оценката на субективното състояние на пациентите, на фона на приемането на "Церебрамин" се е наблюдавало значителен спад на оплакванията от соматически и астенически характер. При пациентите са се нормализирали мнестическите процеси, включително кратковременната памет, подобрила се е ориентацията в окръжаващата обстановка, подобряване на паметта, възстановили са се професионалните умения. Характерно е, че с приемът на "Церебрамин" бързо намалял астеническия и астеновегетативния синдром, подобряване на психо-емоционалното състояние, вниманието и умствената дейност. Установено е, че след курса на приемане на "Церебрамин» при пациентите се е наблюдавала стабилизация на биоелектрическата активност на мозъка и подобряване на структурата на електроенцефалограмата.

По този начин, оптимизиране на функциите на кората на главния мозък на фона на приема на "Церебрамин" допринася за нормализиране на интегративната дейност на мозъка и намаляване появата на интелектуалната умствена недостатъчност.

"Церебрамин" се препоръчва за бързото възстановяване на мозъчната функция след мозъчен инсулт, черепно-мозъчна травма, операция на мозъка, при детска церебрална парализа, когнитивни увреждания, забавено психомоторни и езиково развитие при деца с интелектуална психични разстройства, въздействието върху организъма на различни екстремални фактори. Приемането на "Церебрамин" се препоръчва при възрастните хора, за да се поддържа оптимално мозъчната функция. Дългогодишния опит на използването на "Церебрамин" показа, че успешно се използва от студентите по време на изпити, както и служителите на банковия сектор.

Показания:

Остра и хронична мозъчно-съдова недостатъчност, последиците от черепно-мозъчна травма, енцефалопатия, последствията от невроинфекции, демиелинизиращо болести на централната нервна система, вегетативна дисфункция, преди и след операционен период, неврохирургични операции, състояния след екстремни натоварвания и стрес.

 

СертификатСертификат

Химически състав и хранителна стойност «Церебрамина»
Хранителни вещества, % Витамини, мг/кг
Белтъчини 59,3
Мазнини 14,9
Въглехидрати 6,4
Пепел 7,2
Влага
12,2
Тиамин (B1) 3,61
Рибофлавин (В2) 1,86
Ниацин (РР) 1,0
Ретинол (А) 0,01
?-Токоферол (Е) 0,32
Енергиина стойност, ккал/100 г 369,9
Минерални вещества, мг/г Аминокиселини, нмол/мг
Алуминий 0,012
Кобалт < 0,00034
Мед 0,021
Желязо 0,11
Магнезий 1,8
Калций 0,13
Калий 0,97
Натрий 26,0
Манган 0,00017
Молибден 0,00018
Фосфор 5,4
Сяра 9,9
Цинк 4,74
Олово 0
Кадмий < 0,002
Аспарагинова киселина 436
Треонин 221
Серин 256
Глутаминова киселина 646
Пролин 354
Глицин 49
Аланин 380
Валин 277
Метионин 96
Изолевцин 269
Левцин 372
Тирозин 144
Фенилаланин 202
Хистидин 118
Лизин 271
Аргинин 186

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена