17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

Гепатамин - биорегулатор на черния дроб - при чернодробна недостатъчност

Още изгледи

Гепатамин - биорегулатор на черния дроб - при чернодробна недостатъчност

Дайте първото мнение за този продукт

Product Code: Гепатамин - биорегулатор на черния дроб

Нормализира и подобрява функцията на черния дроб, ускорява възстановяването след приемане на лекарства, отравяния и въздействие на други негативни фактори.


Продукт: 40 таблетки в опаковка

При поръчка на 3 продукта доставката е безплатна

Профилактика и лечение на моно и поли етиологията на заболяване и поражение на черния дроб, който е важен паренхиматозен орган – е изключително важна задача за възстановяване и поддържане на здравето му. Инфекциозни, токсични, метаболитни и други причини оказват отрицателен ефект върху антитоксичното, екскреторната и белтъчно-синтетичната функция на черния дроб. Поражението на черния дроб с всякаква етиология (вирусни, медикаментозни, алкохолни, токсични) или дифузно-разрастване на съединителната тъкан - цироза на черния дроб, в крайна сметка ще доведе до остра или хронична чернодробна недостатъчност, която е основен компонент на полиорганната недостатъчност при критични състояния от различен характер. За да коригирате тези патологични изменения в черния дроб, е разработен "Гепатамин", притежава хепатопротекторно действие.

  • Той има селективен ефект върху чернодробните клетки и подобрява възстановителните процеси в хепатоцитите и нормализира работата им.
  • Помага за възстановяване на функцията на черния дроб след вирусен хепатит, остро и хронично заболяване с антибиотици и други лекарства, които имат неблагоприятни ефекти върху черния дроб.
  • Хепатопротективно действие, когато организма е изложен на различни вредни вещества, екстремни фактори и неправилно хранене, чернодробна недостатъчност.
  • Използва се за профилактика и лечение при проблеми и различни заболявания, в това число и цироза на черния дроб.

Дозиране: 1-3 таблетки 2-3 пъти на ден, 10-15 минути преди хранене, запива се с вода, да не се дъвче.

Курс: 10-14 дни. Втори курс от 3-6 месеца.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност, кърмене.

"Гепатамин" съдържа компоненти, получени от черен дроб от едър рогат добитък,, които представляват белтъчини и нуклеопротеиди, които действат избирателно (насочено) на чернодробните клетки и спомагат за засилването на възстановителните процеси в хепатоцитите и възстановяват нормалната функция на клетките на черния дроб.

Направени са изследвания на ефекта на "Гепатамин" върху черния дроб и жлъчните пътища проведени при 115 пациенти, които са имали заболяване на черния дроб, и 45 пациенти с рак, след курса на химиотерапия. Ефективността на "Гепатамина" се е оценвала от динамиката на оплакванията на пациентите и от лабораторни, функционални и инструментални изследвания.

След провеждане на курс с "Гепатамин" повече от 70% от пациентите съобщават за изчезването на слабост, повишен апетит и работоспособност, изчезването на диспептични симптоми. В половината от пациентите значително е намаляла болката. При оценка на ефективността на "Гепатамин" на базата на биохимични изследвания, характеризиращи параметри аминотрансферазна активност, пигментно и белтъчнообразуващи функции на черния дроб е било установено, че в хода на използвате на "Гепатамин" е настъпило стабилизиране на нивата на билирубина, аланинаминотрансфераза, намаляват нивата на имуноглобулина в периферната кръв. Получените данни показвали за значително намаляване на възпалителната активност в чернодробната тъкан.

Резултатите от клиничните проучвания подтвърждават хепатопротективно и функционално коригиращо свойство на "Гепатамина", което прави целесъобразното му изсползване в комплексна терапия при лечението на хронични чернодробни заболявания, както и за профилактика на различни чернодробни заболявания и техните усложнения.

"Гепатамин" се препоръчва да се приема за ускорено възстановяване на функцията на черния дроб след остро или хронично чернодробно заболяване, цироза на черния дроб, лечение с антибиотици и други лекарства, които имат неблагоприятен ефект върху черния дроб, а също така при неправилно хранене, излагането на организма на различни екстремни фактори. Също така се препоръчва на възрастните, за да поддържа функцията на черния дроб.

Показания:

Чернодробно заболяване: холестаза и портална хипертензия, ентеропатия и функционална недостатъчност на черния дроб, възпалителни заболявания на черния дроб, последствията на всички видове вирусен хепатит, алкохолни и токсични поражения на черния дроб, остра чернодробна недостатъчност, преди и постоперативни периоди, по време на операция на черния дроб, хронична черно дробна недостатъчност, продължително приемане на антибиотици.

 

СертификатСертификат

Химически състав и хранителна стойност «Гепатамина»
Хранителни вещества, % Витамини, мг/кг
Белтъчини 64,7
Мазнини 0,4
Въглехидрати 10,9
Пепел 10,0
Влага
14,0
Тиамин (B1) 2,23
Рибофлавин (В2) 0,07
Ниацин (РР) 6,5
Ретинол (А) 0,03
?-Токоферол (Е) 0,27
Енергиина стойност, ккал/100 г 306,0
Минерални вещества, мг/г Аминокиселини, нмол/мг
Алуминий 0,02
Кобалт < 0,00034
Мед 0,071
Желязо 0,35
Магнезий 3,9
Калций 0,15
Калий 0,87
Натрий 52,0
Манган 0,018
Молибден 0,00097
Фосфор 6,4
Сяра 20,0
Цинк 1,33
Олово 0
Кадмий < 0,01
Аспарагинова киселина 456
Треонин 208
Серин 230
Глутаминова киселина 635
Пролин 300
Глицин 403
Аланин 397
Валин 331
Метионин 113
Изолевцин 220
Левцин 441
Тирозин 116
Фенилаланин 182
Хистидин 115
Лизин 415
Аргинин 224

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена