17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

Хондрамин - биорегулатор на хрущялната тъкан

Още изгледи

Хондрамин - биорегулатор на хрущялната тъкан - при заболявания на ставите

Дайте първото мнение за този продукт

Product Code: Хондрамин - биорегулатор на хрущялната тъкан

Нормализира функцията на опорно-двигателния апарат, стимулира хрущялната тъкан и поддръжа работата на ставите.


Продукт: 40 таблетки в опаковка

При поръчка на 3 продукта доставката е безплатна

Заболявания на ставите и опорно-двигателния апарат, причинени от заболявания на съединителната тъкан и хрущялната структура са широко разпространени сред населението. Актуално решение на проблема и ефективна помощ за пациенти в това състояние е много висока, тъй като това често води до значително ограничаване на работоспособноста, както и до инвалидизиране. На Етиопатогенетически фактори, които допринасят за развитието на заболявания на съединително-тъканните структури са разнообразни, затова за коригиране и предотвратяване на нарушенията на съединителната тъкан, появяващи се в различни заболявания е разработен "Хондрамин".

  • Той има избирателно действие върху клетките на хрущяла и подобрява обменните процеси в хондроцитите, което предпазва ставите от различни травми и нормализира работата им.
  • Стимулира възстановяването на хрущялната и съединителната тъкан при заболявания на ставите, артрит, артроза, остеохондроза, ревматични заболявания и травми на опорно-двигателния апарат, намалява болката и сковаността на ставите.
  • Препоръчва се при по-високи физически натоварвания и спорт, както и при възрастните хора, за да поддържат функциите на опорно-двигателния апарат.
  • Препоръчва се при профилактика и лечение на остеохондроза.

Дозиране: 1-3 таблетки 2-3 пъти на ден, 10-15 минути преди хранене, запива се с вода, да не се дъвче.

Курс: 30-45 дни. Втори курс от 3-6 месеца.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност, кърмене.

"Хондрамин" е получен от говежди хрущял и представлява комплекс от белтъчини и нуклеопротеиди, който действа избирателно върху клетките на хрущяла, помага за нормализиране на обменните процеси в хондроцитите и намалява възможността за различни поражения на ставите.

Клиничните изследвания на "Хондрамин" са били проведени върху 120 пациенти с остеоартрит на коляното, остеохондроз и остеопороза.

Оценките на ефективността на изследването на "Хондрамин" се провеждали на основавание на динамиката на субективните оплаквания и обективните показатели на лабораторни и инструментални изследвания, както и контрол на функционалното състояние на опорно-двигателния апарат.

По време на клинично изследване е било установено, че приемането на "Хондрамин" в комбинирана терапия спомога за намаляване на болката и сковаността на ставите при пациенти. Най-характерното действие на "Хондрамин" е намаляване болката и увеличаване обхвата на движение в засегнатите стави. По време на примането на "Хондрамин" при всички пациенти се забелязвало значително изглаждане патологичните симптоми, които обикновено се характеризират със значителна резистентност към лечението. Степента на клиничния ефект, зависела от стадия на заболяването: при по-старите и по-възрастните пациенти динамиката е по-слабо изразена, но обаче такива субективни чувства се оценявали, като много благоприятни за по-възрастните пациенти.

"Хондрамин" се препоръчва за ускоряване на процесите на възстановяване на хрущяла при възпалителни и обменно -дегенеративни заболявания на ставите и гръбначния стълб, комплексно лечение на остеохондроза, непълноценно хранене, излагането на организма на различни екстремални фактори, както и тежки физически упражнения и спорт. "Хондрамин" се препоръчва при стари и възрастни хора, за да се поддържа нормалното функциониране на опорно-двигателния апарат.

Показания:

Дегенеративни-дистрофични заболявания на ставите и гръбначния стълб, последиците от травми на ставите и крайниците; артропатия на различна етиология, системни заболявания на съединителната тъкан, преди и следоперативни периоди по време на операции на ставите състояние след изключителни физически натоварвания и системна профилактика на костно-ставни нарушения в следствие на спорта.

 

СертификатСертификат

Химически състав и хранителна стойност «Хондрамина»

Хранителни вещества, %

Витамини, мг/кг

Белтъчини

50,2

Мазнини

2,8

Въглехидрати

12,5

Пепел

15,4

Влага

19,1

Тиамин (B1)

0,55

Рибофлавин (В2)

3,17

Ниацин (РР)

2,05

Ретинол (А)

0,02

Токоферол (Е)

0,1

Енергиина стойност, ккал/100 г

276,0

Минерални вещества, мг/г

Аминокиселини, нмол/мг

Алуминий

0,003

Кобалт

< 0,00034

Мед

0,005

Желязо

0,23

Магнезий

0,82

Калций

0,94

Калий

2,2

Натрий

66,0

Манган

0,00078

Молибден

0,00012

Фосфор

2,2

Сяра

12,0

Цинк

16,08

Олово

0

Кадмий

0

Аспарагинова киселина

394

Треонин

169

Серин

185

Глутаминова киселина

534

Пролин

282

Глицин

414

Аланин

355

Валин

215

Метионин

79

Изолевцин

142

Левцин

340

Тирозин

113

Фенилаланин

131

Хистидин

117

Лизин

266

Аргинин

194

 

 

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена