17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

Корамин - биорегулатор на сърцето

Още изгледи

Корамин - биорегулатор на сърцето - при инфаркт на миокарда

Дайте първото мнение за този продукт

Product Code: Корамин - биорегулатор на сърцето

Нормализира и поддържа сърдечната функция, ускорява възстановяването на сърдечния мускул, подобрява физическото натоварване.


Продукт: 40 таблетки в опаковка


 


При поръчка на 3 продукта доставката е безплатна

Заболяванията на сърдечно-съдова система, инфаркт на миокарда, исхемия, токсични, инфекциозни и други заболявания заемат едно от първите места. В резултат на патологичните фактори произхождат нарушения на функциите на миокарда, в резултат се развиват дегенеративно- атрофични процеси, съкращава се сърдечния дебит, което в крайна сметка води до образуването на сърдечна недостатъчност. За корекция на патологичните изменения развиващи се при различните заболявания на сърцето, е разработен "Koрамин".

  • Той има избирателно действие върху миокардните клетки, помага да се нормализира и поддържа сърдечната функция.
  • Ускорява възстановяването на сърдечния мускул, при исхемична болест на сърцето, включително и след инфаркт на миокарда, хипертония, въздействие върху организма на различни екстремни фактори.
  • Осигурява по-добра преносимост на тежки физически натоварвания, сърдечна недостатъчност,  включително се препоръчва в спорта.

Дозиране: 1-3 таблетки 2-3 пъти на ден, 10-15 минути преди хранене, запива се с вода, да не се дъвче.

Курс: 10-14 дни. Втори курс от 3-6 месеца.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност, кърмене.

Компонентите на "Koрамин" са получени от сърдечния мускул на едрия рогат добитък, представляват комплекс от белтъчини и нуклеопротеиди, строго специфични за нормалната дейност на сърдечния мускул. "Koрамин" има избирателно действие върху клетките на миокарда, спомагат за ускорено възстановяване на сърдечния мускул, повишава устойчивостта при исхемична болест на сърцето, както и за по-добро физическо натоварване.

Клиничните изследвания на "Koрамин" са били проведени при 160 пациенти с коронарна болест на сърцето, хипертония, и 70 пациенти с последствия от инфаркт на миокарда. Ефективността на "Koрамин" е оценявана по динамика на оплакванията, от лабораторни изследвания, функционални и инструментални изследвания.

Изследването е показало, че при пациенти, лекувани с "Koрамин"са се наблюдавали ясна положителна тенденция както на субективни, така и обективни показатели: броят на жалбите от соматичен характер намаляват, значително намалява честотата и продължителността на пристъпите от стенокардия, при някои пациенти дневната доза на нитрати с продължително действие при пациенти, получаващи "Koрамин "намалява с 2-3 пъти в сравнение с изходното ниво, при което не се е увеличил броя на пристъпите от стенокардия. Наблюдавало се е значителна стабилизация на обективните показатели: в значителна част на пациентите е намалявал (до два пъти) индексът на енергиините загуби при натоварване, което показва за по-икономично използване на енергийните резерви на сърдечния мускул, на фона на намаляване потребностите на кислород на миокарда, в същото време се е увеличавал толерантността на физическата активност, определена от стойността на праговата мощност и общият обем на извършената работа, наблюдавали са се подобрения на диастолните свойства на миокарда. Положителната динамика на показателите на левокамерната диастолна фаза при приеманнето на "Koрамин" може да се обясни с нарастването на неговите еластични свойства.

"Koрамин" се препоръчва за ускорено възстановяване функциите на сърдечния мускул при исхемична болест на сърцето, включително и след инфаркт на миокарда, артериална хипертония, високи физически натоварвания, въздействие на организма на различни екстремни фактори. Той също така се препоръчва при възрастните хора, за да подкрепи дейността на сърдечния мускул. Ефективността на "Koрамин" се увеличава, когато се използва заедно в комплекс с "Вазаламин" и "Гепатамин".

Показания:

Исхемична болест на сърцето, състояние след остър инфаркт на миокарда, постинфарктен кардиосклероз, миокардиодистрофия, хронична сърдечно- белодробна недостатъчност, ревматична болест на сърцето, последствие от операция на сърцето и коронарните артерии, атеросклероза, "спортно сърце"; цялостна старческа практика.

 

СертификатСертификат

Химически състав и хранителна стойност «Корамина»
Хранителни вещества, % Витамини, мг/кг
Белтъчини 69,2
Мазнини 0,2
Въглехидрати 0,8
Пепел 12,8
Влага
17,0
Тиамин (B1) 0,84
Рибофлавин (В2) 0,12
Ниацин (РР) 7,5
Ретинол (А) 0,02
?-Токоферол (Е) 0,15
Енергиина стойност, ккал/100 г 281,8
Минерални вещества, мг/г Аминокиселини, нмол/мг
Алуминий 0,0057
Кобалт < 0,00034
Мед 0,01
Желязо 0,46
Магнезий 3,2
Калций 0,16
Калий 1,5
Натрий 52,0
Манган 0,003
Молибден 0,00031
Фосфор 4,6
Сяра 12,0
Цинк 2,07
Олово < 0,01
Кадмий 0
Аспарагинова киселина 436
Треонин 240
Серин 237
Глутаминова киселина 828
Пролин 376
Глицин 338
Аланин 442
Валин 275
Метионин 110
Изолевцин 206
Левцин 497
Тирозин 140
Фенилаланин 199
Хистидин 122
Лизин 421
Аргинин 215

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена