17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

Просталамин - биорегулатор на простатата

Още изгледи

Просталамин - биорегулатор на простатата - при симптоми на простатит

Дайте първото мнение за този продукт

Product Code: Просталамин - биорегулатор на простатата

Препоръчва се за нормализиране и подобряване на функцията на простатата и пикочните пътища.


Продукт: 40 таблетки в опаковка

При поръчка на 3 продукта доставката е безплатна

Простатната жлеза, като андрогенозависим орган играе важна роля за нормалното функциониране на мъжката копулативна функция , тъй като влияе на сперматогенезата. В тъканите на простатата се извършва обмен на тестостерона, което под влиянието на 5-алфа редуктаза се превръща в дихидротестостерон. При прекомерно количество и активността на 5-алфа редуктаза в простатната жлеза се усилват хиперплазтическите процеси, водещи до аденоматозните и промени. Урогенитални инфекции често допринасят за развитието на хронично възпаление на простатната тъкан. За корекция на патологични промени, които настъпват в простатата, е разработен "Просталамин".

  • Той има избирателно действие върху клетките на простатата и нормализира функцията
  • Ускорява функционалното възстановяване на простатата, при симптоми на  простатит, разстройство на сексуалната функция и нарушено уриниране.
  • Препоръчва се при комплексно лечение на ранните стадии на аденома на простатата, както и при възрастните хора и хората в напреднала възраст да поддържат функциите на простатата и профилактика на Уродинамичните нарушения.
  • Подобрява работата на простатната жлеза, подобрява сперматогенезата.

Дозиране: 1-3 таблетки 2-3 пъти на ден, 10-15 минути преди хранене, запива се с вода, да не се дъвче.

Курс: 10-14 дни. Втори курс от 3-6 месеца.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност, кърмене.

Компонентите на "Просталамин" са получи от простатната жлеза на едър рогат добитък,и представляват комплекс от белтъчини и нуклеопротеиди, специфични за простатната жлеза, която действа избирателно върху нейните клетки и спомага за нормализиране на функциите на простатата и тонуса на пикочния мехур.

Клиничните изследвания на "Просталамин" са били проведени върху 110 пациенти с хроничен простатит и аденома на простатата.

Оценка на ефективността от приемането на "Просталамин" в комплексната терапия на тези заболявания,са били оценявани на базата на динамиката на субективните оплаквания, физическото изследване на простатата, показателите от лабораторни и инструментални изследвания на кръвта, секрет от простатата и Уродинамичните тестове. Установено е, че по време на приемането на "Просталамин" повечето от пациентите съобщават за значително подобряване на общите и специфичните симптоми на болестта. Значително намаляване на тежестта на болката изчезвали дизурическите разстройства, подобрявала се е качеството на ерекцията, увеличила се е продължителността на половия акт. Обективно се определила тенденция за възстановяване на големината и размерите на простатата. Нормализиране на характеристиките на секрецията на простатата.

"Просталамин" се препоръчва за бързо възстановяване на функциите на простатата, както при остър и хроничен простатит, заболявания на половата функция и сперматогенезата, уринирането и атония на тазовото дъно. Приемането на «Просталамин» е показан в ранните етапи на аденома на простатата в комплексната терапия. "Просталамин се препоръчва да се приема от възрастните мъже и старите хора, за да поддържат функцията на простатата и предотвратяване на Уродинамични нарушения.

Показания:

Остри и хронични възпалителни заболявания на простатата, аденома на простатата, синдром на частично андрогенна недостатъчност , синдром на долните пикочни пътища, преди и следоперативния период при операция на простатата, симптоми на простатит, нарушения на сперматогенезата, олигоспермия, забавено развитие в пубертета при момчетата.

 

СертификатСертификат

Химически състав и хранителна стойност «Просталамина»
Хранителни вещества, % Витамини, мг/кг
Белтъчини 69,6
Мазнини 0,5
Въглехидрати 8,2
Пепел 10,5
Влага
11,2
Тиамин (B1) 0,26
Рибофлавин (В2) 5,54
Ниацин (РР) 0,5
Ретинол (А) 0,02
?-Токоферол (Е) 0,26
Енергиина стойност, ккал/100 г 315,7
Минерални вещества, мг/г Аминокиселини, нмол/мг
Алуминий 0,014
Кобалт < 0,00034
Мед 0,0068
Желязо 0,19
Магнезий 1,7
Калций 0,35
Калий 1,5
Натрий 34,0
Манган 0,0012
Молибден 0,00021
Фосфор 2,6
Сяра 11,0
Цинк 1,19
Олово 0
Кадмий < 0,01
Аспарагинова киселина 755
Треонин 338
Серин 379
Глутаминова киселина 1069
Пролин 538
Глицин 533
Аланин 608
Валин 439
Метионин 141
Изолевцин 270
Левцин 590
Тирозин 258
Фенилаланин 258
Хистидин 168
Лизин 550
Аргинин 352

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Препоръчваме още