17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

Ренисамин - биорегулатор на бъбреците

Още изгледи

Ренисамин - биорегулатор на бъбреците - при проблеми с бъбреците

Дайте първото мнение за този продукт

Product Code: Ренисамин - биорегулатор на бъбреците

Допринася за нормализиране и подобряване на бъбречната функция при различни заболявания, предотвратява развитието на патологичните промени в бъбречната тъкан.


Продукт: 40 таблетки в опаковка

При поръчка на 3 продукта доставката е безплатна

При изменение във функциите и при заболяване на бъбреците се развиват метаболитни нарушения, характеризиращи се с повишаване на азотните съединения в кръвта, намалено отделяне на урина, и хиперметаболизъм, който спомага за развитието на остра и хронична бъбречна недостатъчност. В резултат на възпалителните процеси на различна етиология (инфекциозна, автоимунна, токсична) в бъбречния паренхим и бъбречната отделителна система започват структурни промени, които нарушават процеса на образуване на урината и отделянето и. За коригиране и предотвратяване на патологични промени, които се срещат при различно заболяване на бъбреците, е разработен "Ренисамин".

  • Той има избирателно действие върху клетките на бъбреците, помага за нормализиране работата им и предотвратява всякакви увреждания и проблеми с бъбреците.
  • Ускорява възстановяването на бъбречната функция при различни форми на нарушения, включително нефропатия, нефрит, нефроза.
  • Той се препоръчва при началните етапи на хипертония, метаболитен синдром, в процедурите на загуба на тегло, както и при възрастните хора, за поддържане функциите на бъбреците.

Дозиране: 1-3 таблетки 2-3 пъти на ден,10-15 минути преди хранене, запива се с вода, да не се дъвче.

Курс: 10-14 дни. Втори курс от 3-6 месеца.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност, кърмене.

Компонентите на "Ренисамин" са получени от говежди бъбрци, и представляват комплекс от белтъчини и нуклеопротеиди, които имат влияние върху бъбречните паренхимни клетки и каналната система, което допринася за възстановяване на нарушенита на бъбречна функция и активира възстановителните процеси в тъканите на бъбреците.

Клиничните изследвания на "Ренисамин" са проведени върху 174 пациенти с подагра нефропатия, доброкачествени нефросклерози и други бъбречни заболявания, свързани с нарушена бъбречна функция.

Ефективността на "Ренисамин" в комбинирана терапия е била оценявана от динамиката на субективни оплаквания и обективни лабораторни показания, функционални и инструментални изследвания.

В хода на изследването е установено, че приемането на "Ренисамин" е спомогнало за изглаждането на клиничните признаци на нефропатия при подагра в 77% от случаите. На фона на неговия прием се е наблюдавало активиране на метаболизма на бъбречната тъкан, придружен от засилване на отделителната функция на бъбреците. При пациенти с доброкачествена нефросклероза употребата на "Ренисамин" е помогнало да се намали тежестта на пикочните синдроми: протеинурия, цилиндрурия еритроцитурия.

"Ренисамин" се използва за ускоряване на възстановяване на отделителните функции на организма при бъбречни заболявания на различна етиология, също се препоръчва на възрастните, за да се нормализира функцията на бъбреците.

Показания:

Остра бъбречна недостатъчност, проблеми с бъбреците, уремична ентеропатия, хронична бъбречна недостатъчност, хронично заболяване на бъбреците, хипертония 1 стадии, особено при младите хора, преди и следоперативния период, при операции на бъбреците.

 

СертификатСертификат

Химически състав и хранителна стойност «Ренисамин»
Хранителни вещества, % Витамини, мг/кг
Белтъчини 53,8
Мазнини 0,2
Въглехидрати 7,0
Пепел 21,2
Влага
17,8
Тиамин (B1) 1,25
Рибофлавин (В2) 0,03
Ниацин (РР) 0,1
Ретинол (А) 0,03
?-Токоферол (Е) 0,14
Енергиина стойност, ккал/100 г 245,0
Минерални вещества, мг/г Аминокиселини, нмол/мг
Алуминий 0,012
Кобалт < 0,00034
Мед 0,017
Желязо 0,27
Магнезий 2,6
Калций 0,12
Калий 1,1
Натрий 68,0
Манган 0,0019
Молибден 0,0005
Фосфор 3,2
Сяра 18,0
Цинк 1,21
Олово 0
Кадмий 0
Аспарагинова киселина 401
Треонин 221
Серин 241
Глутаминова киселина 577
Пролин 350
Глицин 386
Аланин 398
Валин 312
Метионин 96
Изолевцин 187
Левцин 386
Тирозин 132
Фенилаланин 154
Хистидин 100
Лизин 338
Аргинин 216

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена