17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

Супренамин - биорегулатор на надбъбречната жлеза

Още изгледи

Супренамин - биорегулатор на надбъбречните жлези - подобрява работата на надбъбречните жлези

Дайте първото мнение за този продукт

Product Code: Супренамин - биорегулатор на надбъбречната жлеза

Нормализира надбъбречните жлези и хормоналния обмен на веществата, препоръчва се при продължителни стресови състояния и високи физически натоварвания.


Продукт: 40 таблетки в опаковка


 


При поръчка на 3 продукта доставката е безплатна

Надбъбречните жлези, като ендокринни жлези играят съществена роля за нормалното функциониране на човешкият организъм. Различни групи хормони (минералокортикоиди, глюкокортикоиди, андрогени и естрогени), произвеждани в надбъбречните тъкани, влияят на процесите на растеж, на стресовите реакции, половото съзряване, обмяната на веществата, както и множество други процеси. Функцията на надбъбречните жлези страда от различни наследствени заболявания, тумори, травми и изключителни натоварвания и стрес. За коригиране и предотвратяване на патологичните изменения, произходящи при различни заболявания на надбъбречните жлези, е разработен "Супренамин".

  • Подобрява работата на надбъбречните жлези чрез възстановяване на нормалната клетъчна структура на тъканите, от която се състоят надбъбречните жлези, нормализира хормоналния обмен.
  • Подкрепя надбъбречните жлези при екстремни условия, при професионални и психо-емоционални натоварвания и стрес.
  • Подобрява издръжливостта и намаляване на умората по време на тежък физически труд и спорт.
  • Надъбречните жлези с заболявания водят до стресови състояния.

Дозиране: 1-3 таблетки 2-3 пъти на ден, 10-15 минути преди хранене, запива ес с вода, да не се дъвче.

Курс: 10-14 дни. Втори курс от 3-6 месеца.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност, кърмене.

Компонентите на "Супренамин" са извлечени от надбъбречните жлези на едрия рогат добитък и представляват комплекс от белтъчини и нуклеопротеиди, които действат избирателно на надбъбречните клетки, кото спомага за възстановяването на повредената тъкан на надбъбречните жлези и нормализира надбъбречните регулаторни процеси на синтеза и отделянето на специфичните хормони, които служат за нормализиране функцията на ендокринната система и организма като цяло.

Клиничните изследвания на "Супренамин" са били проведени върху 195 пациенти с хронична недостатъчност на надбъбречната кора и състояние, причинено от продължително излагане на стресови фактори от различен произход и сила.

При пациенти с хронична недостатъчност на функциите на надбъбречната кора доминирали астенични оплаквания от астенически характер, а пациентите, които дълго време са били в условията на професионален и емоционален стрес, в голяма степен се жалвали от оплаквания от астенично- депресивен характер.

Изследванията са правени въз основа на динамиката на субективните оплаквания и обективните показатели на лабораторни и инструменталните изследвания, оценката на ефективността на приемането на "Супренамин" е установено, че след приема на "Супренамин" е спомогнало за подобряване на общото състояние на пациентите, пациентите съобщават за повишена физическа и умствена работоспособност, подобряване на настроението и съня.

По време на приемане на "Супренамин" при пациентите с хронична недостатъчност на функциите на кората надбъбречната жлеза се наблюдава възстановяване на метаболитната активност на надбъбречната ретикуларната зона, придружено от увеличаване на производството на полови хормони (андрогени и естрогени).

Приемането на "Супренамин" при хора, които дълго време били подложени на изключителен стрес , е допринесло за възстановяването на нарушен хормонален обмен на глюкокортикоиди и полови хормони, което се отразява добре за нормализирането на ендокринната система.

"Супренамин" се препоръчва за лечение за нормализиране на хормоналния обмен, при различни заболявания и при заболявания на надбъбречните жлези, продължителното излагане на професионален и емоционален стрес. Той също така се препоръчва при възрастните хора, за поддържане функциите на ендокринната система.

Показания:

Наследствени заболявания, свързани с нарушение на функциите на надбъбречните жлези, преди и следоперативния период, при операции на надбъбречната жлеза,състояние след стрес и екстремни натоварвания, заедно с "Бронхаламин" – при астма.

 

СертификатСертификат

Химически състав и хранителна стойност «Супренамин»
Хранителни вещества, % Витамини, мг/кг
Белтъчини 19,9
Мазнини 0,5
Въглехидрати 14,1
Пепел 34,0
Влага
31,5
Тиамин (B1) 0,85
Рибофлавин (В2) 3,76
Ниацин (РР) 0,5
Ретинол (А) 0,03
?-Токоферол (Е) 0,17
Енергиина стойност, ккал/100 г 140,5
Минерални вещества, мг/г Аминокиселини, нмол/мг
Алуминий 0,019
Кобалт < 0,00034
Мед 0,0068
Желязо 0,23
Магнезий 1,9
Калций 0,07
Калий 0,31
Натрий 13,0
Манган 0,0027
Молибден 0,0002
Фосфор 4,5
Сяра 8,0
Цинк 7,3
Олово 0
Кадмий 0
Аспарагинова киселина 102
Треонин 43
Серин 49
Глутаминова киселина 139
Пролин 64
Глицин 98
Аланин 82
Валин 67
Метионин 18
Изолевцин 42
Левцин 82
Тирозин 26
Фенилаланин 35
Хистидин 22
Лизин 67
Аргинин 55

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена