17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

Тесталамин - биорегулатор на тестисите

Още изгледи

Тесталамин - биорегулатор на тестисите - при безплодие на мъжа

Дайте първото мнение за този продукт

Product Code: Тесталамин - биорегулатор на тестисите

Нормализира функцията на тестисите, препоръчва се да се подобри сексуалната функция при безплодие и импотентност от различен произход.


Продукт: 40 таблетки в опаковка

При поръчка на 3 продукта доставката е безплатна

Тестиси - важна двойка жлези на мъжкия организъм, имащи както инкреторна (синтез на тестостерон) така и екскреторната (образуване на сперматозоиди) функции. Тестостеронът се произвежда от тестисите, е от съществено значение за нормалното функциониране на мъжкия организъм. Към андрогенозависими органи са сърцето, черния дроб, семенните мехурчета, простатната жлеза и тазовите мускули. Тестостеронът увеличава половото влечение чрез увеличаване на чувствителността на структурите на лимбичната система, хипоталамуса и тактилните рецептори на външните полови органи, отговорни за сексуалното поведение. Той оказва стимулиращо действие върху целия психомоторен тонус на мъжете. Синтеза на тестостерона и производството на сперматозоиди се нарушават при широк спектър от заболявания на различна етиология. Да се коригира и за предотвратяване на нарушенията на хормона и гаметогенезата, произходящи при различни заболявания, е разработен "Tесталамин".

  • Избирателно действа върху клетките на тестисите и повишава тяхната функционална активност, предотвратява развитието на атрофични процеси и заболявания на тестисите стимулира сперматогенезата.
  • Ускорява функционалното възстановяване на тестисите при различни нарушения, безплодие на мъжа, както и след излагане на различни токсични фактори, йонизиращо лъчение.
  • Нормализира нивото на андрогенните хормони и спомага за подобряване на сексуалната и репродуктивната функция при безплодие и импотентност от различен произход.

Дозиране: 1-3 таблетки 2-3 пъти на ден, 10-15 минути преди хранене, запива се с вода, да не се дъвче.

Курс: 10-14 дни. Втори курс от 3-6 месеца.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност, кърмене.

Компонентите за производство на "Тесталамин" са извлечени от тестисите на едрия рогат добитък, представляват комплекс от белтъчини и нуклеопротеиди, които имат избирателно действие върху клетките на тестисите, което увеличава тяхната функционална активност, предотвратява развитието на атрофически процеси в тъканите на тестисите и стимулира сперматогенезата.

Клиничните изследвания на "Teсталамин" са проведени върху 83 мъже с различни прояви на синдрома на частична андрогенна недостатъчност.

Оценка на ефективността от приемането на "Teсталамин" се основава на динамиката на субективните оплаквания и обективните показатели за лабораторни и инструментални изследвания.

Приемането на "Teсталамин" в комплексна терапия на синдром на частична адрогенна недостатъчност, при всички пациенти спомага за подобряване на цялостното здраве, увеличаване на половото влечение, значително намаляване на интензивността на симптомите на астенични прояви и регулиране на вегетативната регулация. По време на приемането на "Teстиламин" се отбелязва: възстановяване на хормоните на хипоталамо-хипофизно-гонадната група, до нормалните и близо до нормалните и стойности. Най-ясно този ефект се наблюдава при съдържанието на общия тестостерон в кръвта. Положителни промени са били открити при оценката на сперма: увеличило се е броя на сперматозоидите и подвижността им,и е намалял броят на патологичните им форми, намалил се е броя на левкоцитите, което показва увеличение на репродуктивната способност на пациентите.

"Teсталамин" се препоръчва за възстановяване на функциите на тестисите след излагане на различни токсични вещества, йонизиращи лъчения, с различни форми на мъжки стерилитет, импотентност от различен произход, силен стрес при мъжете. Също така приемането на "Teсталамин" се препоръчва при възрастни мъже и стари хора да се запази функцията на тестисите и подобряване на общия жизнен тонус.

Показания:

На различни форми на безплодие при мъжа, нарушена сперматогенеза, остри и хронични възпалителни заболявания на тестисите, в последствие на травми на тестисите, забавяне пубертетното развитие при момчетата; евнухоидизъм от наследствен и придобитит характер, синдром на частична андрогенна недостатъчност, преди и след операции, при операция на тестисите; състояние след изключителен стрес и натоварвания.

 

СертификатСертификат

Химически състав и хранителна стойност «Тесталамин»
Хранителни вещества, % Витамини, мг/кг
Белтъчини 72,4
Мазнини 0,8
Въглехидрати 3,2
Пепел 8,6
Влага
15,0
Тиамин (B1) 2,43
Рибофлавин (В2) 3,17
Ниацин (РР) 2,0
Ретинол (А) 0,02
?-Токоферол (Е) 0,06
Енергиина стойност, ккал/100 г 309,6
Минерални вещества, мг/г Аминокиселини, нмол/мг
Алуминий 0,016
Кобалт < 0,00034
Мед 0,012
Желязо 0,3
Магнезий 2,5
Калций 0,39
Калий 1,9
Натрий 39,0
Манган 0,0034
Молибден 0,0002
Фосфор 6,7
Сяра 86,0
Цинк 16,35
Олово 0
Кадмий 0
Аспарагинова киселина 16,35
Треонин 217
Серин 264
Глутаминова киселина 621
Пролин 300
Глицин 340
Аланин 366
Валин 255
Метионин 98
Изолевцин 189
Левцин 400
Тирозин 115
Фенилаланин 159
Хистидин 107
Лизин 338
Аргинин 250

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена