17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

Вазаламин - биорегулатор на съдовете

Още изгледи

Вазаламин - биорегулатор на съдовете - за укрепване на кръвоносните съдове

Дайте първото мнение за този продукт

Product Code: Вазаламин - биорегулатор на съдовете

Допринася за нормализиране на съдовата система, препоръчва се за подобряване на микроциркулацията на кръвта в различни органи и тъкани.


Продукт: 40 таблетки в опаковка

При поръчка на 3 продукта доставката е безплатна

Болести на сърдечно-съдовата и кръвоносната система в света днес е водеща причина за смърт, инвалидност и намалена продължителност на живота. Патогенезата на тази група заболявания са: промени на стените на съдовете, трудността на притока на кръв и микроциркулацията. Поради тези причини е бил разработен продукт с органотропно действие, ориентиран за корекция на патологичните изменения и укрепване на кръвоносните съдове, болестта на Рейно и други  различни заболявания, който е получил името- "Вазаламин."

  • Той има избирателно действие върху съдовата тъкан, нормализира кръвообращението в органите и тъканите при различни заболявания и въздейства на организма при екстремални фактори.
  • Подобрява състоянието на съдовата стена при ендотелиална дисфункция, увеличава пропускливостта на съдовете, увеличава здравината на стените на капилярите и служи за укрепване на кръвоносните съдове.
  • Той е показан при начална фаза на хипертония, болестта на Рейно, както и при възрастните хора да поддържат функциите на съдовата система.
  • Препоръчва се в комплексно приложение с всички Цитамини, за подобряване на кръвоснабдяването и микроциркулацията в целевите органи и тъкани, както и за лечението на атеросклероза.

Дозиране: 1-3 таблетки 2-3 пъти на ден, 10-15 минути преди хранене, запива се с вода, да не се дъвче.

Курс: 10-14 дни. Втори курс от 3-6 месеца.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност, кърмене.

"Вазаламин" е получен от кръвоносните съдове на едър рогат добитък и представлява комплекс от белтъчини и нуклеопротеиди, който има избирателно действие върху съдовата тъкан, нормализира функцията на съдовата стена, както и положително действа върху динамиката на нивата на холестерола и липопротеините.

В резултат на комплексното изследване на "Вазаламин" върху 108 пациенти с атеросклеротични поражения на артериите на различни места (интра и екстракриниални, периферна артерия) е установено, че използването на "Вазаламин" спомага подобряването на цялостното здраве, особено при пациенти с мозъчно-съдови нарушения. При по-голямата част от пациентите с нарушена капилярна структура, след прилагане на "Вазаламин" се е наблюдавало увеличение здравината на стените на капилярите, подобрява състоянието на кожата и косата, както и намалява честотата на вътрешните кръвоизливи. Според клинични и лабораторни изследвания на кръв е установено, че изсползването на "Вазаламин" допринася до значително намаляване на общия холестерол, също така е отбелязано намаление на най-атерогенните фракции Липопротеините в кръвта. Този ефект е свързан с съдържащите се във "Вазаламин" ниацин – намаляване на повишеното съдържание на липопротеините. Наличието във "Вазаламин" на разклонени аминокиселини (валин, левцин, изолевцин) до голяма степен предотвратяват разграждането на съдовата стена. На фона на действието на "Вазаламин" се е възстановил венозния кръвоток и е спомогнало за намаляване на тежестта на микроциркулаторните нарушения в мозъка.

"Вазаламин" се препоръчва за възтановяване на интима и нормализиране на функциите в съдовата стена при лечение на атеросклероза, нарушения на микроциркулацията в тъканите и органите при различни заболявания и въздействие върху организма при различни екстремни фактори. С оглед на това, "Вазаламин" се препоръчва за почти всички хора и пациенти в напреднала възраст да поддържат функциите на съдовата система и укрепване на кръвоносните съдове.

Резултатите от приемането на "Вазаламин" при пациенти с атеросклероза и други заболявания на съдова система, показа, че най-изразен ефект се наблюдава при едновременна употреба на "Вазаламин" с "Церебрамин", "Корамин", "Гепатамин", "Панкрамин".

Показания:

Обща и церебрална атеросклероза, исхемична болест на сърцето, систематични и локални нарушения на микроциркулацията, енцефалопатия, остро нарушение на мозъчното кръвоообращение, хиперхолестеролемия, болестта на Рейно.

 

СертификатСертификат

Химически състав и хранителни стойности «Вазаламин»
Хранителни вещества, % Витамини, мг/кг
Белтъчини 63,4
Мазнини 0,1
Въглехидрати 9,7
Пепел 12,2
Влага
14,6
Тиамин (B1) 0,82
Рибофлавин (В2) 1,6
Ниацин (РР) 1,1
Ретинол (А) 0,02
?-Токоферол (Е) 0,13
Енергиина стойност, ккал/100 г 293,3
Минерални вещества, мг/г Аминокиселини, нмол/мг
Алуминий 0,0092
Кобалт < 0,00034
Мед 0,018
Желязо 1,4
Магнезий 2,6
Калций 0,18
Калий 0,44
Натрий 100,0
Манган 0,007
Молибден 0,00026
Фосфор 2,0
Сяра 9,8
Цинк 14,19
Олово < 0,01
Кадмий 0
Аспарагинова киселина 236
Треонин 100
Серин 118
Глутаминова киселина 405
Пролин 149
Глицин 195
Аланин 231
Валин 135
Метионин 47
Изолевцин 95
Левцин 218
Тирозин 59
Фенилаланин 67
Хистидин 41
Лизин 205
Аргинин 142

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена