17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

Вентрамин - биорегулатор на стомаха

Още изгледи

Вентрамин - биорегулатор на стомаха - при симптоми на гастрит

Дайте първото мнение за този продукт

Product Code: Вентрамин - биорегулатор на стомаха

Препоръчва се за нормализиране функциите на лигавицата на стомаха, спомага за подобряване и поддържане на стомашно-чревния тракт.


Продукт: 40 таблетки в опаковка

При поръчка на 3 продукта доставката е безплатна

Заболявания на стомашно-чревния тракт, особено на стомаха са често срещани сред населението. Симптоми на гастрит с различна етиология, нарушения в двигателната функция, стрес, симптоми на язва, инфекции от токсичен произход - цялата тази група заболявания, по един или друг начин,са свързани с поражения на стомашната лигавица. За отстраняване на дефектите на стомашната лигавица и да се възстанови нормалната и функция, сред Цитамините е разработен продукт с органотропно действие - "Вентрамин".

  • Той има селективен ефект върху клетките на лигавицата на стомаха и нормализира нейните функции.
  • Ускорява възстановяването на стомашната лигавица,както при остри и хронични поражения (гастрит, язвена болест), така и след операция.
  • Препоръчва се за поддържане функцията на храносмилателната система при действието на негативни фактори: невъзможност за редовно хранене, приемането на противовъзпалителни лекарства, употреба на алкохол, тютюнопушене, чести стресови ситуации.
  • Препоръчва се при проблеми със стомаха, симптоми на гастрит и симптоми на язва.

Дозиране: 1-3 таблетки 2-3 пъти на ден, 10-15 минути преди хранене, запиване с вода, да не се дъвче.

Курс: 10-14 дни. Повторен курс от 3-6 месеца.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към някой от компонентите, бременност, кърмене

Компонентите на "Вентрамин" представляват комплекс белтъчини и нуклепротеини, които действат избирателно върху клетките на лигавицата на стомаха, произведени от специална патентована технология от лигавицата на стомаха на животните. Действието на тези пептиди ускорява възстановителните процеси и възстановяването на функциите на стомашната лигавица.

Изследванията за влиянието на "Вентрамин" на заболявания от различни патологии на стомашно-чревния тракт (хроничен гастрит със секреторна недостатъчност, операция на пептична язва, рак на стомаха и червата), са проведени при 98 пациенти, и е показало, че приемането на "Вентрамин" е помагнало да се нормализира функцията на стомашно-чревния тракт и е подобрило общото самочувствие на пациентите. Ефективността от приемането на "Вентрамин" се е оценявало по динамика на оплакванията, лабораторни анализи, функционални и инструментални изследвания на пациентите.

В хода на изследването на "Вентрамин" е било установено, че неговото изсползване допринася за изглаждане на клиничните прояви на хроничен гастрит, а най-голям ефект се наблюдава при по-възрастни хора от групата, при които при фиброгастроскопия са били констатирани признаци на атрофични промени на стомашната лигавица. Докато са приемали "Вентрамин" апетита се увеличава, значително е намалявала тежестта на диспептичните нарушения. Било е забелязано намаляване на интензивността на възпалителните промени на лигавицата на пилорната част на стомаха и дванадесетопръстника, намаляване на количеството слуз и остатъците на храна в тестовите партиди, забелязало се е повишаване секрецията и евакуаторната функция на стомаха.

Резултатите от клинични проучвания показват, за ефективността и изпълнимостта на изсползването на "Вентрамин" в комплексно лечение на хроничен гастрит, след оперативни нарушения в храносмилането, язва на стомаха и на дванадесетопръстника, при остри и хронични поражения,при непълноценно хранене, както и за предотвратяване на храносмилателни нарушения на различни етиология и усложнения на заболявания на стомашната лигавица.

"Вентрамин" се препоръчва да се приема за бързо възстановяване на функциите на лигавицата на стомаха и дванадесетопръстника, при симптоми на гастрит, при остри и хронични поражения, симптоми на язва, непълноценно хранене, заболявания на храносмилателната система и след операция на органите на стомашно-чревния тракт. Той също така се препоръчва при възрастните хора за поддържането на функциите на храносмилателната система.

Показания:

Гастрит с хипо-и хиперсекреторна актиност, гастродуоденити, пептична язва и язва на дванадесетопръстника, преди и следоперационни периоди, по време на резекция на стомашни язви и язви на дванадесетопръстника, проблеми със стомаха,  стомашни смущения в двигателната функция, в последствие на остро отравяне и хранителни токсикоинфекции, състояние на хроничен стрес, небалансирано хранене.

Сертификат

Сертификат

Химически състав и хранителна стойност «Вентрамин»
Хранителни вещества, % Витамини, мг/кг
Белтъчини 65,5
Мазнини 1,0
Въглехидрати 7,0
Пепел 11,6
Влага
14,9
Тиамин (B1) 3,17
Рибофлавин (В2) 7,68
Ниацин (РР) 8,3
Ретинол (А) 0,02
?-Токоферол (Е) 0,23
Енергиина стойност, ккал/100 г 299,0
Минерални вещества, мг/г Аминокиселини, нмол/мг
Алуминий 0,022
Кобалт < 0,00034
Мед 0,015
Желязо 0,4
Магнезий 2,0
Калций 0,18
Калий 0,32
Натрий 77,0
Манган 0,0086
Молибден 0,00013
Фосфор 14,0
Сяра 16,0
Цинк 0,59
Олово 0
Кадмий 0
Аспарагинова киселина 339
Треонин 128
Серин 194
Глутаминова киселина 339
Пролин 275
Глицин 698
Аланин 325
Валин 131
Метионин 28
Изолевцин 135
Левцин 164
Тирозин 60
Фенилаланин 71
Хистидин 39
Лизин 136
Аргинин 165

 

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена