17 видов Цитамини
Какви Цитамини са необходими именно за Вас?

Тест по подбор на Цитамини

За да подберете лесно и правилно препоръчителните за Вашето здраве Цитамини, може да преминете теста от 27 прости въпроса.

Преминете теста (ще се отвори нова страница)
Преминете тест
 

Търтеев хомогенат

Още изгледи

Търтеев хомогенат

Дайте първото мнение за този продукт

Product Code: Търтеев хомогенат
Brand: Diesel

Препоръчва се търтеев хомогенат в следните случаи: • Заболявания на щитовидната жлеза,

 • Наушение в обмяната на веществата,

 • При  простудни заболявания, грип,

 • Нарушения на сексуалната функция при мъжете,аденома на простатата, безплодие,

 • Простатит, хормонални нарушения,

 • При стрес, хронична умора,

 • При високи физически и психически натоварвания,

 • За  стабилизиране на  кръвното налягане,

 • Анемия,

 • При  високи нива на холестерола в кръвта, лечение и профилактика на атеросклероза

 • При повишение на жизнеността.

Показания:

Възстановяване на репродуктивната функция при мъжете и жените (възстановяване на функцията на яйчниците, засилва  кръвообращението в матката, увеличава броя на живите сперматозоиди). Възстановява хормоналния баланс при жени по време на менопаузата. Хормоните, които влизат в състава на търтеевият хомогенат, не само сами действат  върху човешкия  организъм, но също така  допринасят за обновяването на органите  на ендокринната система. Подмладяващ и енергостимулиращ ефект върху възрастните хора. Подобрява обменните процеси в кожата (подмладяване.)

 Търтеевият хомогенат се предписва за безплодие при мъжете и жените, менопауза при жени, болести на ендокринната система, периода на рехабилитация след операция, инфаркт на миокарда. Използва се при изоставане в половото развитие на децата. Използва се, за  хидратиране и възстановяване на кожата.

Приемането на адсорбиран търтеев  хомогенат, сутрин, половин чаена лъжичка, 30 минути преди хранене. Той трябва да се постави под езика до пълно разтопяване. Курсът е с продължителност 2-3 седмици, 1 път на шест месеца.

Предозирането е нежелателно, трябва да следвате инструкциите за употреба.

Търтеевият разплод, това е открит или запечатан разплод, от които се развиват търтеите. В Китай, Япония, Румъния, Кения и много други държави въз основа на  хомогенат  на търтеевите личинки  са произведени много  лекарственни  форми,   хранителни добавки, противовъзпалителни  козметични кремове.  В Япония, търтеевите  личинки  се използват като специална храна: те се готвят, опаковат в стъклени и метални съдове и продават. Освен това, търтеевият хомогенат се консервира  със соев сос и се използва като подправка или за пържене. Този продукт в целия  свят, се  цени, като  биостимулиращо средство. В  Япония използват специална пита с клетки с разширения,  която позволява  в май - юни,  да се получи от една  пита до 1 кг търтееви личинки.

Търтеев хомогенат  се използва в храненето на деца и възрастни. Съдържа много протеини и хранителни вещества. Различава се от пчелното млечице от големия брой  ензими и хормони, тестостерон, прогестерон, който стимулират  производството на сперматозоиди при мъжете и възстановяване на нормалното функциониране на яйчниците при жените. Нормализира хормоналния баланс и възстановява ендокринната система. Има подмладяващ ефект върху тялото. Търтеевият хомогенат отдавна се използва от пчелари и лечители за хранене и лечение на хората. Търтевият хомогенат съдържа много витамин А, както и съдържанието на витамин D е десет пъти по-голямо от рибеното масло. Хомогенат е много ефективен при безплодие (тъй като той съдържа набор от мъжки и женски хормони). При решаването на проблема с безплодието (мъжки и женски) са задължителни в комплекс двата продукта - пчелно млечице и търтеев хомогенат.

Търеевият хомогенат - Възстановява репродуктивната функция при мъжете и жените (възстановяване на функциите на яйчниците, засилва кръвообращение в матката, увеличава броя на живите сперматозоиди). Възстановява хормоналния баланс при жени по време на менопаузата. Има подмладяващ ефект и има енергостимулиращо действие при  възрастните хора. Използва се при изоставане в половото развитие на децата. Използва се, за  хидратиране и възстановяване на кожата, подобрява обмяната на веществата.

 

Биологични и медицински свойства

 

Търтеевият хомогенат има мощен лечебен и подмладяващия ефект. Той е наситен и пълен  с хормони и витамини, не е хормонозаместител. Това е естествено вещество и  е идеално пригоден за човешкия организъм, съдържа естествени тестостероиди, прогестерон и естрадиол.

 

Търтеевият хомогенат по своето приложение  има тясно направление, но в тази област е несравним. Хормоните, които влизат в състава на продукта, не само действат на ендокринната система, но също така и помагат  да се възстанови. Хомогенатът  има тонизиращ ефект, възстановява обмяната на веществата и подхранването на тъканите, помага  за стабилизиране на  кръвното налягане,  регулиращ  ефект на тонуса  на съдовата система и нивото на кръвообращението, понижава нивата на холестерола, спомага  за бързото възстановяване и биохимичните и манометричните  характеристики  на тестисите и на простатата, явява се като  стимулант на централните механизми на регулиране и образуване  на Андрогени, увеличава физическата способност, възстановява нарушената сексуална функция при мъже и повишава сексуалното влечение. Той е ефективен в комплексно лечение на сърдечно-съдови заболявания, природен  имуномодулатор.

Показанията за употреба са:  ендокринни заболявания (хипотиреоидизъм), сексуална дисфункция, простатит, аденома на простатата, мъжко и женско безплодие, менопауза, нарушение на обмяната на веществата.

Търтеев  хомогенат

Абсорбиран  сух на  гранули

Флакон  от петнадесет грама. Концентрацията на ларвите на хомогената в сухото вещество - 10% (в натурално изражение - 28%).

В състава на търтеевият хомогенат  има  белтъчини (протеини) - 10-20%, въглехидрати - 5,0%, мазнини - 5,0-6,3%, аминокиселини - 11,4%. Хомогенатът е  богат на микроелементи: калий, натрий, калций, фосфор, магнезий, желязо и др. богат е на витамини A, E, B1, B2, B3, B5, B6.

От всички  пчелни продукти хомогенатът е най-богат на витамини.

Мнения на клиент

Напишете своето собствено мнение

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена

Препоръчваме още